30 Ιουν 2016

Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος : συγχαίρουμε το λαό της Μ.Βρεατνάις για το Brexit

Η είδηση για την υπερψήφιση του Brexit από το λαό της Μεγάλης Βρετανίας έτυχε μιάς ποικίλης κριτικής. Άλλοι την είδαν με θλίψη και άλλοι ένοιωσαν μεγάλη χαρά!Εμείς ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία. Γι’ αυτό και θα επιχειρήσουμε να σας εκθέσουμε την άποψή μας. Βεβαίως το ζήτημα είναι πολιτικό. Κι εμείς δεν ασχολούμεθα με την πολιτική. Παρά ταύτα η εσωτερική όψη του προβλήματος δεν είναι πολιτικής φύσεως. Είναι εθνικής σημασίας και έχει σχέση με την ελευθερία μας και την εθνική μας ανεξαρτησία! Καθ’ όσον σήμερα η Χώρα μας – και γενικώτερα η Ευρώπη- τελεί υπό Γερμανικήν Κατοχήν! Μας υποδούλωσαν όχι διά των όπλων, όπως τότε το 1940, αλλά με τον ύπουλο οικονομικό πόλεμο! Με τα Δάνεια, τα Μνημόνια, την Τρόϊκα!Τι είναι η Τρόϊκα, θα ερωτήσετε. Η Τρόικα απαρτίζεται από τρία θεσμικά όργανα:


 την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν),
 την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ),
 και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

Έτσι, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μεταβληθή σε ένα Γερμανικό προτεκτοράτο!
Στρατηγοί σ’ αυτό τον πόλεμο είναι τα γνωστά ονόματα: ο κ. Γερούν Νταϊσεμπλουμ, η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ και η κυρία Ντέλια Βελκουλέσκου.

Ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεστράτισε από την αρχική μορφή και αποστολή της. Ενώ ξεκίνησε σαν μια ένωση Κρατών για μια καλύτερη ζωή, τελικά μεταμορφώθηκε σε μια μορφή επικυριαρχίας και καταδυναστεύσεως της Γερμανίας εις βάρος των άλλων Κρατών-Μελών. «….Από Ε.Ε. των Λαών, όπως την είχαν οραματισθή οι μεγάλοι ηγέτες της δεκαετίας του ’60, τη μετέτρεψαν σε Ε.Ε. των Τραπεζών, όπου μετράει μόνο το κέρδος και η υποταγή…… Και οι κύριοι φταίχτες γι αυτό είναι οι Γερμανοί, που για Τρίτη φορά αποδεικνύονται μοιραίοι για τον ΑΝΘΡΩΠΟ» ( Μάκης Κουρής, στο Θαρραλέα).

«Η αρχή του τέλους της Ε.Ε.» , γράφει και η ΕΣΤΙΑ (25.06.2016, σελ. 5) κι εμείς προσθέτουμε: Δόξα τω Θεώ! Διότι…Θύμα αυτής της τυραννικής επικυριαρχίας είναι και η Χώρα μας. Το δίδυμο Μέρκελ-Σόϋμπλε, σε συνεργασία με τους προσκυνημένους και ψευδολόγους πολιτικούς μας, έφερε την Ελλάδα μας στο χείλος της καταστροφής! Δεν γνωρίζω, εάν το έχετε αντιληφθή, ότι σε κάθε Υπουργείο της Χώρας μας έχει εγκατασταθή ένας τουλάχιστον «μπράβος», δηλ. ένας Εκπρόσωπος της Τρόϊκας, ο οποίος αποφασίζει για κάθε αναφυόμενο πρόβλημα. Ο κάθε Υπουργός οφείλει να εκτελέση τις διαταγές του! Η Χώρα μας, λοιπόν, σήμερα στενάζει. Καθώς ευρίσκεται κάτω την Γερμανική Κατοχή!

Εμείς έχουμε ζήσει την εμπειρία της πρώτης Γερμανικής Κατοχής. Άλλωστε τα Καλάβρυτα αποτελούν ένα διαχρονικό ιστορικό ντοκουμέντο περί του τι γινόταν τότε. Στις 13 Δεκεμβρίου 1943 τα Γερμανικά Στίφη δολοφόνησαν όλους τους άρρενες κατοίκους (ήσαν περισσότεροι από 1.000 τα θύματα), συγκέντρωσαν τα γυναικόπαιδα στο Δημοτικό Σχολείο, καταλήστεψαν τα σπίτια και τις Τράπεζες και, στο τέλος, έβαλαν φωτιά και κατέκαψαν την μαρτυρική πόλη μας. Τόσο άκαρδοι ήσαν τότε!

Το ίδιο άκαρδοι όμως είναι και σήμερα! Στα πρόσωπα τόσο της κας Μέρκελ, όσο και του Σόϋμπλε είναι ζωγραφισμένη η σκληροκαρδία τους! Αυτοί είναι οι Κατακτητές της Ευρώπης! Συλλογισθήτε, ότι με την έξοδο της Μεγ. Βρετανίας από την Ε.Ε. η Γερμανία χάνει «90 δισ. από εξαγωγές και 750.000 θέσεις εργασίας» (βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 26.06.2016, σελ. 13). «Δολοφόνησαν την Ε.Ε. Μέρκελ και Σόϋμπλε» (ενθ. ανωτ. σελ. 1). Με τα Μνημόνια, τα οποία, δυστυχώς, τόσο πρόθυμα υπογράφουν όλοι οι Κυβερνώντες της Χώρα μας, (πράσινοι, Κόκκινοι., γαλάζιοι), έχουν φέρει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού! Σκεφθήτε, ότι καθημερινώς κάποιοι ταλαίπωροι αδελφοί μας αυτοκτονούν, επειδή δεν αντέχουν άλλο την φτώχεια και την στέρηση!

Δυστυχώς και ο κ. Τσίπρας, ο οποίος προεκλογικά έλεγε, ότι θα ξεσχίση όλα τα Μνημόνια, τελικά και αυτός υπέγραψε ένα ακόμη Μνημόνιο!

«Οι Άγγλοι πολίτες, κόντρα στα ακριβο-πληρωμένα γκάλοπ, προσγείωσαν στα βράχια της στυγνής πραγματικότητας τη Γερμανική Ευρώπη, που έχουν στήσει ο Σόϋμπλε και οι κολαούζοι του, με τη Μέρκελ να σιγοντάρει. Έδειξαν ότι τους αριθμούς τους φτιάχνουν οι άνθρωποι και όχι τα γραφεία στοιχημάτων και οι λεφτάδες, που εξακολουθούν να πιστεύουν, ότι όλα εξαγοράζονται» (Το ΠΑΡΟΝ, σελ. 2) Ναι, Η κατάκτηση των Χωρών τώρα πλέον δεν γίνεται με τα όπλα! Το χρήμα είναι το Μέγα-όπλο των κατακτητών!

Οι κατακτητές μας κατώρθωσαν το ακατόρθωτο! Μας έχουν χρεώσει μέχρι το έτος ….2099!!!
Βεβαίως και στη διαφθορά δεν πάνε πίσω! Ας θυμηθούμε το σκάνδαλο με τη SIEMENS. Διέθεσαν πάρα πολλά εκατομμύρια για να εξαγοράσουν συνειδήσεις, ώστε να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα! Και μέχρι σήμερα το σκάνδαλο SIEMENS δεν έχει διερευνηθή. Παραμένει στο ντουλάπι της λήθης!

Έπειτα ήλθε και το σκάνδαλο με την VOLKSWAGEN, που συνεκλόνισε την παγκόσμια Κοινή Γνώμη. Είναι, συνεπώς, όχι μόνον άκαρδοι, αλλά και βρώμικοι οι της Γερμανικής Επικυριαρχίας πολιτικοί παράγοντες!

Σημαντική είναι η Δήλωση του κ. Βασ. Μαρκεζίνη, η οποία είδε το φως της δημοσιότητος μόλις προχθές 24.06.2016, έχει δε ως εξής:«Το αποτέλεσμα στη Βρετανία είναι ιστορικής σημασίας με σεισμικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη, είπε ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, σε συνέντευξη του στον 9.84, προκαλώντας αίσθηση με το πώς ανέλυσε την ψήφο των Βρετανών, αλλά και το ρόλο των μεγάλων συμφερόντων στη υπόθεση αυτή».

Ούστ, λοιπόν, στους άθεους και συγχρόνως αθεόφοβους κατακτητές μας! Όλοι αυτοί αποτελούν, δυστυχώς, όργανα του Αντίχριστου! Εργάζονται για να αποδιώξουν τον Θεό από τη ζωή των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο! Όλοι τους σε Ευρώπη καί Αμερική, όλοι τους, επαναλαμβάνω, εργάζονται για να εμπεδώσουν το Κράτος του Αντίχριστου, δηλ. του Διαβόλου, στη σύγχρονη Κοινωνία! Δεν μας πιστεύετε; Ίδού ένα αποδεικτικό:

«Η Κυρία Χίλαρι Κλίντον, σε μια από τις προεκλογικές της καμπάνιες για Πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε ευθαρσώς και δημόσια ανάμεσα στα άλλα και το εξής: ”Οι βαθειά καθεστηκότες πολιτιστικοί κώδικες, τα θρησκευτικά πιστεύω και οι κατασκευασμένες προκαταλήψεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ“! Και η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» συμπληρώνει: «Η Χίλαρι Κλίντον ανακοινώνει την αλλαγή των Θρησκειών» (βλ. φ. της 10.06.2016, σελ. 23).

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:

Αμφιβάλλετε ακόμη; Ε, λοιπόν, μάθετε, ότι «το Ευρωδικαστήριο εξισώνει τον Σταυρό με την ισλαμικη μαντήλα»!!!!!! μας πληροφορεί η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 2ας Ιουνίου (σελ. 3). «Μπορεί η χριστιανική παράδοση να υπήρξε….θρησκευτικής πίστης» γράφει η είδηση.

Καί κάτι ακόμη. «Καθολικοί και Προτεστάντες έχουν ζητήσει και επιβάλει να μή γίνωνται συμβούλια Υπουργών της ΕΕ του Αγίου Πνεύματος και τη Δευτέρα του Πάσχα, όμως την αντίστοιχη Ορθόδοξη γιορτή- και αργία- ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ ΟΨΗ ΤΟΥΣ» Το θέμα έθεσε ο Υπουργός των Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς ανήμερα στην εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων, που συνεδρίασε στο Λουξεμβούργο με το επιχείρημα της ισότητος των εθνικών κρατών. «Είμαι ένας άθεος ο οποίος όμως σέβεται και τιμά την ελληνική Ορθοδοξία» είπε στους Ομολόγους του ο κ. Κοτζιάς» κι εμείς το δημοσιεύουμε προς τιμήν του (Πηγή: parapolitika.gr, 23.06.2016).

Ώστε, χωρίς φόβο καί πάθος, θα μπορούσαμε να ονομάσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση ώς Ένωση αθέων, μάγων, εκβιαστών καί χρηματο-απατεώνων!

Επιστεγάζοντες το παρόν σημείωμά μας, από τα βάθη της καρδιάς μας συγχαίρουμε τον ταλαιπωρημένο Λαό της Μεγάλης Βρετανίας, διότι με την ηρωϊκή απόφασή του άνοιξε την πόρτα, για να εξέλθη η Αγγλία από την τυραννεία της Γερμανικής Επικυριαρχίας! Άνοιξαν την πόρτα για να ελευθερωθή η Ευρώπη από την οικονομική καταδυνάστευση των Γερμανών εξουσιαστών! Των άκαρδων Γερμανών Κατακτητών μας, οι οποίοι μας ρουφάνε το αίμα! Έτσι η Ευρωπαϊκή Ένωση των αθέων, των εκβιαστών και των χρηματολατρών αρχίζει να κλονίζεται! Ας πάνε, λοιπόν, στο γκρεμό της καταστροφής, ας αφανισθούν οι αφιλότιμοι, ώστε να ησυχάση η Χώρα μας, βεβαίως δε και η Ευρωπαϊκή Ήπειρος! Τό ξήλωμα άρχισε! Το ομολογούν πολλοί! Tο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ έγραψε: «Η αρχή του τέλους της Γερμανικής Ευρώπης» (σελ. Α16). H kontra news έγραψε: «’Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη Γερμανικη κυριαρχία. ΤΡΕΜΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.» (φ. της 28.06.2016, σελ. 1) Αλλά καί ο πρώην επί κεφαλής της Κεντρικής Τραπέζης των ΗΠΑ κ. Γκρήνσπαν είπε, ότι «Η Ελλάς θα φύγει από το ευρώ» (ΕΣΤΙΑ, 27.06.2016).

Αίγιον, 29 Ιουνίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: