15 Ιουλ 2016

Τόσκας : Για το έγκλημα στη Νίκαια ευθύνεται το Γαλλικό κράτος που γκετοποίησε τους Μουσουλμάνους !!!!



Ευριπίδης Μπίλλης
,
Δεν πίστευα στα αυτιά μου ακούγοντας πριν περίπου δύο ώρες τον υπουργό Τόσκα, να ομιλεί στο ραδιόφωνο.· Αν και οι για τα άλλα δύο θέματα απόψεις που διατύπωσε (για το θέμα των Εξαρχείων και για την κατάληψη του Αριστοτελείου από “αλληλέγγυους” αναρχικούς όλης της Ευρώπης) ήταν απαράδεκτες.Υπήρξε
τραγικά απαράδεκτος και ντροπή για τη χώρα μας, με όσα είπε για το χθεσινό εγκληματικό μακελειό στη Νίκαια της Γαλλίας. Ενώ ακόμα οι Γάλλοι μετρούσαν τους νεκρούς τους από το ισλαμικό τρομερό έγκλημα, είπε περίπου ο Τόσκας.

·Ότι ο λόγος του εγκλήματος δεν είναι το μίσος που διοχετεύει σε κάθε σουνίτη μουσουλμάνο, το δημιούργημα των Αμερικανών , της τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ ισλαμικό χαλιφάτο,

· Κατά τις άθλιες δηλώσεις του Τόσκα αυτό οφείλεται στο ότι το Γαλλικό κράτος άφησε χωρίς την απαιτούμενη φροντίδα τους μουσουλμάνους και τους γκετοποίησε.

Είπε επίσης περίπου, το βλακώδες, ότι εμείς δεν κινδυνεύουμε γιατί “είμαστε” καλοί εδώ και χρόνια και άλλα επίσης βλακώδη.

Απάντηση στα αισχρά του εν λόγω είναι ότι στην Νίκαια ως βεβαίωσε το πρωί ο Έλληνας ιερέας και δάσκαλος των Ελληνικών εκεί, οι μουσουλμάνοι δεν έχουν γκετοποιηθεί.

Δεύτερον που “διαφεύγει” του έχοντα ψευτοαριστερό νεοταξικό παγκοσμιοποιημένο του Καλλέργη κάλλο στον εγκέφαλο Τόσκα, είναι το ότι τα γκέτο τα δημιουργούν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι του, επειδή δεν θέλουν την ενσωμάτωση τους στον κοινωνικό ιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: