18 Σεπ 2016

Αριστερή τρέλα πουλάει η Θεανώ Φωτίου

Το τερμάτισε η Θεανώ Φωτίου. Χλευάζει και εμπαίζει τους συνταξιούχους που δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακά τους και να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους, λέγοντας ότι οι περικοπές στις συντάξεις είναι... επινόηση των ΜΜΕ. Και είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς σε ποια χώρα ζει και πώς με τέτοιες αντιλήψεις μπορεί να διοικήσει ένα κρίσιμο
υπουργείο όπως αυτό της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εκτός, και αν νομίζει ότι οι πάντες τρώνε κουτόχορτο αντί για... γεμιστά.

Σε συνέντευξή της, η κυρία Φωτίου, ερωτηθείσα για τις συντάξεις, υποστήριξε προκλητικά: «Εγώ βλέπω πάρα πολύ κόσμο στον δρόμο και μου λέει "εμένα η σύνταξή μου ήταν 920 ευρώ και είναι 920 ευρώ ή 917". Δεν είχαν καμία απ' αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα media». Με τη δήλωσή της η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης θύμισε τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έλεγε, χωρίς να ντρέπεται, ότι περπατούσε στον δρόμο και οι συνταξιούχοι τού προσέφεραν τη σύνταξή τους για να σωθεί η Ελλάδα.

Το παραλήρημα της κυρίας Φωτίου συνεχίστηκε όταν μίλησε για το κοινωνικό κράτος: «Να ρωτήσετε τις 500.000 δικαιούχων της κάρτας αλληλεγγύης, οι οποίοι βλέπουν κάθε μήνα να μπαίνουν στη κάρτα τους από 70 έως 220 ευρώ». Θεωρεί, δηλαδή, ότι με τα 70 ευρώ έχουν στον ήλιο μοίρα. Είναι η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης που πρόσφατα είχε πει ότι οι Ελληνες δεν κάνουν σωστή οικονομική διαχείριση και γι' αυτό ίσως θα έπρεπε να αντικατασταθεί το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα με παροχές σε είδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: