16 Σεπ 2016

Ο Μακρυγιάνης και οι προδότες του Ελληνισμού

Ευριπίδης Μπίλης

Πρώτα επιτρέψτε μου να πω ότι πρέπει κάθε Έλληνας να έχει πληροφόρηση με στοιχεία, για όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.Και έτσι να σας προτρέψω να διαβάσετε το κατωτέρω, που παρ’ όλον ότι εξ ανάγκης μακροσκελές για να εξυπηρετήσει τον σκοπό που εγράφη, «μετριοφρόνως» το θεωρώ λίαν ενδιαφέρον. Αρχικά  παραπέμπω μόνον στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη:Στρατηγοῦ Μακρυγιάννη - Ἀπομνημονεύματα, Μεταγραφή από το πρωτότυπο του Γιάννη Βλαχογιάννη, επεξεργασμένη από τον καθηγητή Γιάννη Καζάζη.http://users.uoa.gr/~nektar/history/tributes/makriyannis/index.htm Για το απαράμιλλο έπος του Ελληνισμού το 1940. Αυτό ως πρόσφατο δεν απαιτεί ουδεμία παραπομπή.


Θέλω μόνον με τις κατωτέρω φωτογραφίες του 1912 – 13 να θυμίσω πρώτα τι με κατάλληλη ηγεσία, εστί Ελληνισμός


Πρώτη παρατήρηση μου είναι το ότι ένας πόλεμος δεν κερδίζεται από τους στρατιώτες ενός στρατεύματος, όσον γενναίοι και αν είναι, αν ο αρχηγός του στρατεύματος και οι αξιωματικοί, του, είναι πράκτορες  εχθρού. Επίσης θυμίζω ότι μία μάχη χάνεται, όταν προδίδεται από εφιάλτη. Και στην Ελλάδα, κατά τη γνώμη μου υπήρξαν πολλοί και εφιάλτες και στρατηγοί και αξιωματικοί  πράκτορες  του εχθρού. Εσείς θα το κρίνετε από τα κατωτέρω.

Θυμηθείτε ότι αγώνας χωρίς ηγεσία δεν είναι δυνατός. Και ότι ακόμα και η εκκλησία έχει κατά τη γνώμη μου αλωθεί:
«Προδότες, προδότες» - Αποδοκιμάστηκαν Παπούλιας, Σαμαράς, Ιερώνυμος μέσα στην Ακαδημία Αθηνών, http://fonaklas.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6712.html,https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/11202881023/in/dateposted-public/

Πριν λένε πολλοί, ότι όπως λίγο πριν το δημοψήφισμα της Αγγλίας είχαμε την τραγική  δολοφονία της αγγλίδας βουλευτού και πριν λίγα χρόνια στη Σουηδία κάτι παρόμοιο, στην Ελλάδα; είχαμε τον μυστηριώδη θάνατο του Αρχιεπισκόπου και διαπύρου Έλληνα Χριστόδουλου. Που τινές ισχυρίζονται ότι ήταν δολοφονία.

Δείτε τι λέει ο τότε γραμματέας του:   Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος | 17 6 2013,https://www.youtube.com/watch?v=lu2f7y8La6I


Παρατηρώ αρχικά, ότι απλά.  Ο Ελληνισμός προδόθηκε από τα κόμματα του, που κάθε άλλο από Ελληνικά αποδείχθηκαν. Που είχαν αλώσει κομματικά, και με πακτωλό χρημάτων της ΕΕ και άλλων (προς ΜΗΚΥΟ, προς «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, προς ΜΜΕ, προς ΕΛΙΑΜΕΠ,  κτλ) τα πάντα.

Μην  αμελήσετε πχ να  δείτε το κατωτέρω.. Γνωρίστε τους εφιάλτες, Δείτε εθνομηδενισμό απίστευτο. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Θα φρίξετε από τον προδοτικό  ανθελληνισμό

Θυμηθείτε επίσης ότι όλα τα «ευρωπαϊκά» κόμματα σχεδίαζαν από το 1996 (εκσυγχρονισμός, διαβάστε, Ιδεολογική προσέγγιση του εκσυγχρονισμού, Συγγραφέας: Πικραμένος Πάνος,http://www.ardin.gr/?q=node/558) την άλωση του Ελληνισμού.

Θυμηθείτε ακόμα  την με εντολή του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και αποδοχή από τον ορκιζόμενο Πρόεδρο Παπούλια να διαφυλάσσει τις ελευθερίες των Ελλήνων με βάση το άρθρο 33 του Συντάγματος, την «πατριωτική» προσφώνηση του νέου τότε πρόεδρου τότε δημοκρατίας. : 8-2-2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,http://www.youtube.com/watch?v=qRNHI7uw9o0.

Όταν τότε, από το 2005 ανήγγελλε την μεθόδευση υποδούλωση του Ελληνισμού, υπό την σιωπή και ευλογίες όλων των τότε ευρωπαϊκών «δεξιοσιαλιστικοαριστεροοικολογικών» κτλ κομμάτων.

Διαβάστε επίσης τι έγραφε πολύ ενωρίτερα, ο πνευματικός άνθρωπος, Κώστας Γεωργουσόπουλος,  την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 1999, με αφορμή τον αρξάμενο τότε πόλεμο των «πρακτόρων» της ΕΕ, εναντίον των παραδόσεων  του έθνους μας και του ιδίου του έθνους μας.

Όλα δείχνουν ότι με «άπειρα» χρήματα, αλώθηκαν, κόμματα;, ΜΗΚΥΟ, ΜΜΕ, Οργανώσεις κτλ.
Δείτε ¨όλες τις Οργανώσεις να είναι διαβρωμένες, «αντιρατσιστικά».  Πχ  Αντιρατσιστικάσυλλαλητήρια (Antiracist demonstrations, 22 March 2014), http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=421664

Θυμηθείτε επίσης και τι έγραφε ο υποφαινόμενος, ακούγοντας το βίντεο, Πως Διαλύεις Μια Χωρά,https://www.youtube.com/watch?v=u62yjPsfoZo,

Και τις ύβρεις την 5/7/2007 από συνάδελφο πολιτικό «αριστερού» κόμματος (οι παλιοί θα το θυμούνται) εναντίον όλων ημών στο φόρουμ που έθεταν εθνικά θέματα. Μας είχε χαρακτηρίσει ο «αριστερός» «ευρωπαϊστής»:   «Μεγάλη παράταξη των Ελληναράδων, ακραία εθνικιστική, ρατσιστική, συχνά φασιστική, και κατά κανόνα υστερική»

Θυμηθείτε επίσης ότι μετά τα γνωστά του Γεωργίου Παπανδρέου, ο Ελληνικός λαός ψήφισε μαζικά ως πρόεδρο της ΝΔ τον «πατριώτη» Σαμαρά, που όμως σύντομα απεδείχθη μνημονιακός.

Επαναλαμβάνω  ότι αγώνας χωρίς ηγεσία δεν είναι δυνατός. Και ότι ακόμα και η εκκλησία έχει κατά τη γνώμη μου αλωθεί:
«Προδότες, προδότες» - Αποδοκιμάστηκαν Παπούλιας, Σαμαράς, Ιερώνυμος μέσα στην Ακαδημία Αθηνών, http://fonaklas.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6712.html,  

Παρ όλα αυτά, και όταν πολλοί έλληνες του εξωτερικού είχαν πεισθεί ότι είμαστε απατεώνες και έλεγαν φανερά καλά μας κάνουν, για πολλά χρόνια ο Ελληνισμός ανοργάνωτα διαδήλωνε καθημερινά παρά τα όσα από έλλειψη πληροφόρησης γράφει ο συνάδελφος. Χωρίς δυστυχώς να έχει τη συμπαράσταση των εις το εξωτερικό ομοεθνών του. Το αντίθετο θα; έλεγα, ακόμα και μέχρι πρόσφατα. Θέλω να πιστεύω κυρίως από άγνοια.

.Δείτε:

Δείτε και δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες του αρχείου μου.

Επίσης τις “Ερινύες” του κατά; τη γνώμη μου, εφιάλτη

Επίσης, 25η Μαρτίου 2013 Αθήνα, https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/8592191038/in/dateposted-public/. Δείτε πώς εορτάστηκε τότε η 25η Μαρτίου από το φόβο του λαού, με κλούβες της αστυνομίας να προστατεύουν τους «κατοχικούς»

Επίσης δείτε την κατάργηση της δημοκρατίας με τον διορισμό ως πρωθυπουργού του ανθρώπου των αγορών (μέλος της τριμελούς επιτροπής), Παπαδήμιου.
«Νενικήκαμε», λέει ο «δημοκράτης» Γιούνκερ, τότε διορισμένος από τους Γερμανούς πρόεδρος του euro group, και νυν διορισμένος παρομοίως, πρόεδρος της ΕΕ:

Δείτε και την Τριμελή των αγορών με το μέλος της Παπαδήμιο:
Τριμελής  Οκτωβρίου 2011,  Παπαδήμιος και  Μόντι

Και δείτε τον «φιλάνθρωπο» Παπαδήμιο, να επισκέπτεται τα κατοχικά συσσίτια (λόγω της κατοχής) και  πως κοιτάζει τον δύστυχο Έλληνα. Και κυρίως δείτε το πώς ο δυστυχής Έλληνας, τον κοιτάζει: https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/8291007278/in/dateposted-public/

Αφού θυμηθείτε πρώτα πώς καταργήθηκε στις Κάννες η Ελληνική Δημοκρατία,, από το ιερατείο των «αγορών» (Financial Times: How the euro was saved , http://www.antibaro.gr/article/10685,

Να θυμίσω  επίσης ότι το κόμμα του «πατριώτη» Παπανδρέου, από  το ποσοστό του 40% καταποντίστηκε στο  5%.

Ο ελληνισμός επίσης προδόθηκε από ίσως λάθος εκτίμηση του, και από τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο οποίος ίδρυσε την  οργάνωση Σπίθα, όπου εντάχθηκε ότι καλύτερο διέθετε ελληνισμός
Για να το εγκλωβίσει εκεί άπρακτο ο Θεοδωράκης, γιατί κατά τη γνώμη μου «πονηρά», ήθελε τον «αριστερό» Τσίπρα;.

Πριν επίσης είχαμε την άνοδο των ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου, που διαδήλωνε τότε έξω από την Γερμανική πρεσβεία, υπέρ των Εθνών και κατά του μνημονίου. Πριν μεταλλαγεί σε μνημονικό

Γίνονται οι εκλογές το 2016 και ο λαός εκλέγει την αντιμνημονιακή, όπως  τότε αυτοχαρακτηριζόταν, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. Μόνον οι καμπάνες δεν κτύπησαν τότε.

Έτσι φτάνουμε στον Ιούνιο του 2015 και ο Ελληνικός λαός με τεράστιο ποσοστό παρά την τρομοκρατία, με ποσοστό 62%, ψηφίζει ουσιαστικά όχι στα μνημόνια και κατά τη γνώμη μου έξοδο από το ευρώ.

Με τον νυν πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και συναινούντων όλων των κομμάτων, του «δημοκρατικού» Ευρωπαϊκού τόξου, να  γράφει αντισυνταγματικά, το ΟΧΙ του Ελληνισμού, στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Όσον αφορά την τρομοκρατία;, θυμηθείτε το κατά τη γνώμη μου εμετικό και απαράδεκτο τρομοκρατικό βίντεο, τριών πρωθυπουργών (ένας δοτός). Κατεβάστε το πριν αποσυρθεί:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ (Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΟΤΟΣ). ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: