26 Νοε 2016

Όσοι προσκυνούν ή ανέχονται τα ευρωμνημόνια είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας


Ύστερα από τα αλλεπάλληλα σοκ που υφίσταται η ελληνική κοινωνία από τα χωρίς έλεος ευρωμνημόνια που επιβάλλονται στην καταρημαγμένη ελληνική κοινωνία, το βίαιο κούρεμα συντάξεων, μισθών,εισοδημάτων, την προδοτική εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας,τον αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών, είναι φανερό πλέον ότι δεν έχουν τέλος οι πληγές, της χώρας από το παρανοϊκό δόγμα του «πάση θυσία στο ευρώ». Κάθε νέο Eurogroup όχι μόνο δίνει ελπίδες ανάσας στη χώρα αλλά επιβάλλει και
νέα ευρωκολαστήρια. Το ίδιο θα
συμβεί φυσικά και στο επερχόμενο Eurogroup του Δεκεμβρίου και η κυβέρνηση θα πέσει και πάλι ηρωικά και πένθιμα στα τέσσερα, αφού έχει εξαντλήσει τα συνηθισμένα λογύδρια αντίστασης απέναντι στους δανειστές και στις περίφημες κόκκινες γραμμές που έχουν γίνει πλέον εντελώς αόρατες. 

Οι κατοχικές δυνάμεις που έχουν καταλάβει τη χώρα είναι άτεγκτες. Δεν κάνουν ούτε σπιθαμή πίσω. Απαιτούν να καταβάλλουμε ετησίως το ιλιγγιώδες ποσό των 26 δις μέχρι το 2020 ( 15% του ΑΕΠ). Και συζητιέται ότι μετά το 2020 θ πρέπει να καταβάλλουμε το 20% του ΑΕΠ  δηλ. 35,4 δις ! Οι δανειστές κρατάνε το ζουρνά και η ΠΦΑ χορεύει πεντοζάλι  κρατώντας αγκαλιά τις λατρευτές της καρέκλες.

Αλλά το ευρώ είναι ταμπού και για την υποτιθέμενη άλλη πλευρά του λόφου της Κοινοβουλίο.Τι Αλέξης, τι Κυριάκος. Όση  φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, αυτοκτονίες, τραγωδίες, αδιέξοδα και αν βιώσουμε προς δόξαν του  Μερκελο-Στουρναρισμού, αυτοί εκεί, πιστοί στο δόγμα : «ένας είναι ο θεός, ο ευρωγερμανισμός». Ελιά, ελιά και Κώτσο Βασιληά, ήταν το σύνθημα της συντήρησης στις αρχές του 20ου αιώνα. Και έτσι  βιώσαμε τη μικρασιατική καταστροφή. Στη σύγχρονη μεταμοντέρνα τραγωδία που ζούμε, οι κυβερνώντες επίγονοι επιμένουν σε παρόμοια ταμπού. Σε φωβιστικές, ανόητες ιδεοληψίες. Βολεύονται με την υποταγή, επειδή φοβούνται τη σύγκρουση.

Είναι τέτοια η έκταση της ευρωτρομοκρατίας, που ακόμα και κανονικοί άνθρωποι, ενώ  αντιστέκονται στους βιαστές, ενστερνίζονται τις άνωθεν παράλογες φοβίες της ιερομαντίας  που προφητεύει ότι, η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα μας οδηγήσει ...στην κόλαση. Ενώ η κόλαση είναι ήδη εδώ, με κύριο υπεύθυνο το ευρώ. Τρομοκρατούνται από τους τρομοκράτες αντί να αντισταθούν και να τρομοκρατήσουν τους τρομοκράτες.

Είναι πασιφανές ότι η  γερμανοποδηγετούμενη ευρωζώνη είναι το βαθύτερο συστημικό αίτιο που καταστρέφει τον ευρωπαϊκό νότο. Έχουμε επανειλημμένα αναλύσει και εξηγήσει με επιχειρήματα το πως και γιατί το ευρώ είναι ένα κουστούμι που δεν ταιριάζει στην Ελλάδα και στις άλλες ευρωπαϊκές περιφερειακές χώρες, γεγονός αυταπόδεικτο, εκτός των άλλων, από την απόκλιση των οικονομιών τους απ’ αυτές των κεντρικών γερμανοειδών  χωρών. Ενώ, ο κύριος λόγος για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακόμα περισσότερο της ευρωζώνης, ήταν η σύγκλιση προς τα επάνω των φτωχότερων με τις πλουσιότερες χώρες. Και ότι σήμερα με το ευρώ και όχι χθες με τη δραχμή, βιώνουμε τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή σε ειρηνική περίοδο., )

Το Μνημόνιο είναι αλυσοδεμένο με το ευρώ


Το φοβερό οπλοστάσιο του  πολιτικοδημοσιογραφικού  κατεστημένου τρομοκρατεί ασύδοτα και ανελέητα το ζαλισμένο και φοβισμένο πλήθος ενάντια στο μονόδρομο της εναλλακτικής πολιτικής απέναντι στο καταστροφικό Μνημόνιο. Αυτό της μετάβασης στη δραχμή, με συγκρατημένη υποτίμησή της  και  νοικοκυρεμένη διαχείριση από μια πατριωτική κυβέρνηση που θα νοιάζεται για τα συμφέροντα του τόπου και όχι των ξένων πατρώνων. Αλλά το κατεστημένο και οι υπάλληλοί του έχουν το δικό τους βιολί.  Τη δουλειά τους κάνουν, τις καρέκλες τους διασώζουν. 

Ελεγκτέοι για την αντιφατική στάση τους είναι όσοι  εκφράζουν την οργίλη αντίθεσή τους στο Μνημόνιο και την ίδια ώρα ευλογούν το ευρώ.  Μοιάζουν με το δανειστή που καταγγέλλει τους δανειστές και το δάνειο, αλλά παρακαλά να του το δώσουν  ! Πρόκειται για εξώφθαλμο παραλογισμό, αν όχι πονηρό Μαυρογιαλουρισμό. Το μνημόνιο και το ευρώ είναι περισσότερο και από δίδυμα αδέρφια, είναι Σιαμαίοι αδελφοί.  Πρόκειται για μια ενιαία και αδιαίρετη έννοια που απολύτως τίποτα δεν μπορεί να τη διαχωρίσει. 

Και έχει πλέον αποδειχτεί περίτρανα  ότι, σε καμία περίπτωση οι  Μέρκελ και Σόιμπλε δε θα υποστείλουν τη σημαία της άτεγκτης Μνημονιακής λιτότητας όσο η Ελλάδα παραμένει μέσα στην ευρωζώνη, γιατί απλούστατα δε θέλουν να χαλάσουν τους κανόνες που τη διέπουν οι οποίοι κανόνες εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς. Και έχει αποδειχτεί ότι, το φοβερό δίδυμο μπορεί να καταπιεί, να κάνει μια μπουκιά, όποιον μικρούλη του νότου παριστάνει τον τσαμπουκά. 

Όχι μόνο γιατί η παραδοσιακή πρωσική αναλγησία είναι δεύτερη φύση τους. Αλλά  γιατί, στον πυρήνα του συστημικού οικοδομήματος της ευρωζώνης όπως έχει στηθεί από τους νεοκατακτητές, το Μνημόνιο είναι αλυσοδεμένο με το ευρώ. Και όσοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ολοκληρωτικό σχέδιο νεοιμπεριαλιστικής άλωσης και γερμανοποίησης της Ευρώπης, έχουν μεσάνυχτα μαύρα. Για αυτό και η έξοδος από την ευρωφυλακή είναι μονόδρομος. Εκτός από τους επίορκους κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΝΕ, όσοι δεν έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα και προσκυνούν το ευρώ, είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: