3 Δεκ 2016

Lyndon and Helga Zepp-LaRouche : Νέα ήττα της Μαύρης Εποχής


Η νίκη του Φιγιόν στη Γαλλία που επιθυμεί την προσέγγιση με τη Ρωσία και την Κίνα, έναντι του Ζιπέ που ακολουθεί μια ακριβώς αντίθετη ποτιλτική, αποτελεί μια ακόμη ήττα ενάντια στην αποκαλούμενη "New Dark Age",(Νέα Μάυρη Εποχή), την πολιτική της διεθνούς έντασης, των πολεμικών εξοπλισμών και συγκρούσεων και την πορεία αποβιομηχάνισης προς όφελος του χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Η Helga Zepp-LaRouche του διεθνούς Ινστιτούτου Σίλερ, δήλωσε ότι, παρά της  Θατσερικές  οικονομικές πολιτικές του Φιγιόν, η
εκλογή του αποδεικνύει περαιτέρω την αυξανόμενη αποστροφή στην Ευρώπη απέναντι στην αντι-Ρωσική υστερία και τον κίνδυνο του πολέμου. Η δήλωση Trump, ότι θα εργαστεί με τον Πούτιν για να νικήσουν  την τρομοκρατία οδήγησε τον ηττημένο Ομπάμα  να προσπαθήσει να χρίσει την  Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας ως διάδοχό του, να είναι δηλ. η "ηγέτης του ελεύθερου κόσμου" σε μια εκστρατεία εναντίον της Ρωσίας. Αλλά η Μέρκελ είναι τώρα τόσο απομονωμένη όσο ήταν Ομπάμα-όπως οι  ψευτο -Θεοί του Ολύμπου, φωνάζοντας τα αιτήματά τους  στον κόσμο, κάνοντας τον  Όλυμπο να καταρρέει κάτω από τα πόδια τους.

Την ίδια ημέρα με τη γαλλική ψήφο, ήλθε και η συντριπτικη ηττα των Ελβετων στο δημοψήφισμα που ξεκίνησε από το  αντι-πυρηνικό  πράσινο κίνημα για να κλείσουν οι πυρηνικές εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας.Και πάλι, το μήνυμα προς τον κόσμο είναι ότι η "Νέα Dark Age",( Η Νέα Μάυρη Εποχή), η νοοτροπία της αποβιομηχάνισης και της μόνιμης έντασης δεν είναι πλέον ανεκτή  στην ανθρώπινη φυλή . Είναι ιδιαίτερα ένα μήνυμα προς την αντι-πυρηνική Μέρκελ ότι έχει έρθει και η δική της ώρα.

Ο δυτικός κόσμος βιώνει μια επαναστατική μεταμόρφωση. Το κίνημα LaRouche έχει εδώ και χρόνια αναγκάσει  τους πληθυσμούς των ΗΠΑ και της Ευρώπη, να συνεργαστούν  με τη Ρωσία και την Κίνα, σε αντίθεση με τις πολιτικές πολιτικές που υπαγορεύονται από το Λονδίνο και τη Wall Street οι οποίες έχουν καταστρέψει  τη δοιεθνή οικονομία,οικονομικά και πολιτιστικά. Αυτή η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κατασταλεί. 

Ο Lyndon LaRouche είπε στους  συνεργάτες του: «Είμαστε σε μια ηγετική θέση τώρα. Είμαστε στην κορυφή. Ξέρουμε τι κάνουμε, οπότε ας έχουμε  μια νίκη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: