24 Φεβ 2016

Ο Αλέξης το είπε και το έκανε… Άλλαξε την Ευρώπη!

Το μόνο στο οποίο είχε τελικά δίκιο ο Αλέξης, όταν κοκορεύονταν ότι θα αλλάξει την Ευρώπη, είναι η προσφυγική κρίση. Σε αυτό τον τομέα όντως πέτυχε, και όντως άλλαξε την Ευρώπη, αφού μέσα σε ένα μόνο χρόνο διακυβέρνησής του, τα πάντα όλα στην γηραιά ήπειρο έχουν αλλάξει (προς το χειρότερο).
Ο πόλεμος στη Συρία υπάρχει από το 2011, ενώ στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν πολεμούν και αλληλοσφάζονται εδώ και δεκαπέντε χρόνια τουλάχιστον. Και όμως, μέχρι πέρσι η όποια έλευση «προσφύγων πολέμου» στη χώρα μας ήταν ελεγχόμενη, αφού τόσο το «δολοφονικό» (κατά σύριζα) Λιμενικό μας, όσο και η Frontex, έκαναν την δουλειά τους, με τη στήριξη και με επίσημη γραμμή της πολιτικής ηγεσίας…

Και μετά μπήκε στο Μαξίμου το απίθανο τσούρμο των «ιδεολόγων» ιδεοληπτικών, με σύνθημα το «Ανοιχτά Σύνορα για Όλους», και με διατυπωμένες εισηγήσεις στο τελευταίο συνέδριο του Σύριζα να δίνεται επίδομα σε όλους τους λαθρομετανάστες ίσο με τον ελάχιστο κατώτατο μισθό, ενώ κάποιοι άλλοι (π.χ. Κουράκης, αν θυμάμαι καλά) είχαν δεσμευτεί να επιτρέψουν σε όλους τους εδώ παράνομους μετανάστες να φέρουν κι από τρία μέλη της οικογενείας τους, «για να μην αισθάνονται μόνοι». Δεν τα βγάζω απ’ το μυαλό μου, συριζαίοι μεγαλόσχημοι τα έλεγαν, ψάξτε τα και θα τα βρείτε.
Οπότε, με την κυρά Τασία στο τιμόνι του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, και με τον σύντροφό της στη ζωή επικεφαλής του Λιμενικού, το μεγάλο σύνθημα δόθηκε σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή και το Μαγκρέμπ (μέσω διαδικτύου) και έτσι φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δεχτεί μέσα σε ένα μόλις έτος περίπου 800.000 δυστυχισμένους, ενώ τα προηγούμενα χρόνια το πολύ να έφταναν τις 8-10.000 το χρόνο.
Παράλληλα, ο «σοβαρός», και όψιμος αντισυριζαίος υπουργός Προ. Πο. κ.Πανούσης είχε ανοίξει την Αμυγδαλέζα, έμπλεος ανθρωπιστικής αξιοπρέπειας, ενώ άνοιξαν και όλα τα «κακά» κέντρα κράτησης, με σκέψεις ακόμη και για το γκρέμισμα του φράχτη στον Έβρο (χώρια την κατάργηση των ΜΑΤ, κλπ).
Και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, με εκατοντάδες γυναικόπαιδα (και όχι μόνο) να πνίγονται συστηματικά στο Αιγαίο, με την Τουρκία να αναβαθμίζεται και να αποτελεί ρυθμιστή, χώρια τα δισεκατομμύρια που της προσφέρονται απλόχερα από τις Βρυξέλλες, με τα νησιά μας (και όχι μόνο) πλημμυρισμένα από λαθρομετανάστες, και με ολόκληρη την Ευρώπη στη τσίτα, αφού έχοντας δεχτεί μπόλικες τρομοκρατικές ενέργειες από τζιχαντιστές (που πέρασαν μέσω Ελλάδας ως πρόσφυγες), τώρα έβγαλε τον στρατό στους δρόμους, ανέστειλε (προσωρινά) την συνθήκη Σένγκεν, ενώ από την Στοκχόλμη ως την Μόσχα οι ντόπιοι οργανώνονται και αντεπιτίθενται εν είδει vigilante στους μετανάστες (ένοχους και αθώους αδιάκριτα). Το παράδειγμα με το 10χρονο αγοράκι που βιάστηκε από Μαροκινό σε πισίνα της Βιέννης είναι ενδεικτικό του τι τραβάει η Ευρώπη από τα λεφούσια που αμόλησε η κυρά Τασία και οι ομοϊδεάτες της. Και πως δικαιολογήθηκε ο Μαροκινός; Είχε, λέει, να κάνει σεξ τέσσερις μήνες… και φούντωσε! Προσεχώς και δίπλα μας… να πάει να βρει την κυρά Τασία να ξεθυμάνει, θα του έλεγα.
Τι κατάφερε δηλαδή η ανθρωπιστική πολιτική του Σύριζα; Να ενισχύσει τις εθνικιστικές, ακροδεξιές, και ξενοφοβικές δυνάμεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία ζει πλέον σε κατάσταση πολιορκίας, με τον στρατό και την αστυνομία να περιπολούν πάνοπλοι στους δρόμους των μεγάλων δυτικών πόλεων. Μέχρι και η Μέρκελ τα βρήκε σκούρα, αφού στην αρχή επέδειξε μεγαθυμία, ζητώντας ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, και τώρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μιας και ο γερμανικός λαός έχει αντίθετη άποψη. 
Όσον αφορά στην μπανανία μας, ο Αλέξης θέλει τώρα να στήσει καινούργια Αμυγδαλέζα, και καινούργια κέντρα κράτησης, όμως αυτή τη φορά με επίκεντρο τον Άνθρωπο, που θα έλεγε κι ο Στρατούλης (ο σπινθηροβόλος).Χώρια η δέσμευσή του για την δημιουργία δεκάδων hotspots, για τα οποία ήδη τρέχει (παρέα με επιλεγμένους εργολάβους) ο ακομβίωτος στρατάρχης κ. Συγκαμένος.
Τέλος, οι νησιώτες μας, αφού είδαν το καλοκαίρι να καταστρέφεται ο τουρισμός τους, τώρα τρώνε το ξύλο της αρκούδας από τα ΜΑΤ του Τόσκα, αυτά που ο Σύριζας θα καταργούσε. Και τους χαρακτηρίζουν από πάνω και ακροδεξιούς χρυσαυγίτες κάποιοι μεγαλοσυριζαίοι… (όπως και τους αγρότες στα μπλόκα). Πιο πριν, η κυρά Τασία είχε πει ότι πλουτίζουν από τους μετανάστες! Βέβαια, κάποιοι άλλοι τους πρότειναν και για το Νόμπελ Ειρήνης (μαζί με την σιτεμένη Σάραντον, και τις διάφορες ΜΚΟ). Τώρα, ποιος τουρίστας θα πατήσει ξανά σε ελληνικό νησί, όταν βλέπει ότι θα κινδυνεύει να τον βιάσουν στα όρθια οι νταλκαδιασμένοι Αλγερινοί και Πακιστανοί, ένας Θεός γνωρίζει. Όπως και να ’χει, τα ‘θελαν και τα ‘παθαν οι νησιώτες μας, αφού το πρόγραμμα του Σύριζα ήταν σαφές (σαφέστατο), και όμως εκείνοι τους συριζαίους ψήφισαν, και μάλιστα δυο φορές, για να τονωθεί η ανάπτυξη, και να μειωθούν οι φόροι!!!!!
Και έτσι, με αυτά και με αυτά, μπορεί ο Σύριζας να μην πέτυχε πολλά στο οικονομικό μέτωπο,  η Ευρώπη όμως όντως άλλαξε, αφού όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα έχει καταργηθεί η Σένγκεν, θα έχουν στηθεί φράχτες και τείχη σε όλα τα σύνορα, και οσονούπω μπορεί να δούμε ακροδεξιά κόμματα να παίρνουν και τις εκλογές. Κάποιοι μάλιστα, μετριοπαθείς κατά τα άλλα συμπατριώτες μας,  άρχισαν ήδη να μιλάνε για το πως η Χρυσή Αυγή ίσως να αποδειχθεί η τελευταία γραμμή άμυνας στη χώρα μας απέναντι στις ορδές των δήθεν, αλλά και των γνήσιων προσφύγων πολέμου.
Αυτά πέτυχε ο Αλέξης και η χαρούμενη παρέα του. Δεν είναι και λίγα.
Οπότε, μόνο για ανακολουθία δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε στο μεταναστευτικό. Και άνοιξε τα σύνορα, και άλλαξε την Ευρώπη, και ως μπόνους μπορεί να «ρίξει « και την «μαντάμα Μέρκελ».
Κερδάμε δηλαδή κανονικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: