9 Δεκ 2016

Τα σκυλιά αλιχτάνε και το Υπερταμείο προχωρά στην υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας


Τα σκυλιά αλιχτάνε και το Υπερταμείο προχωρά στην υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας. Έτσι για να θυμηθούμε την αγαπημένη ρήση του Αλέξη περί "σκυλιών που αλιχτάνε και το καραβάνι που προχωρά". Πράγματι προχωρά το καραβάνι  της απέραντης φτωχοποίησης της χώρας και αυτό είναι φανερό, το νοιώθουν στο πετσί τους οι Έλληνες πολίτες, ακόμα και αυτοί που επέμεναν στο "πάση θυσία στο ευρώ". Εκείνο όμως που δε βλέπουν γιατί οι διαδικασίες κινούνται σιωπηλά υπο το "φως των κεριών", είναι η προώθηση της ληστρικής λειτουργίας του Υπερταμείου που βρίσκεται στα χέρια των ξένων κατακτητών και προγραμματίστηκε να υφαρπάσει ολόκληρη τη δημόσια περιουσία της χώρας. 
Η δημιουργία του Υπερταμείου, μια γιγαντιαία και δαιδαλώδης εταιρεία χαρτοφυλακίου είναι το έσχατο τεκμήριο του προδοτικού ξεπουλήματος της χώρας στους δανειστές-νταβατζήδες που θα το ελέγχονται και θα το διαχειρίζονται για 99 χρόνια. 
Ο κατάλογός των άπειρων περιουσιακών στοιχείων που θα υπαχθούν στο Υπερταμείο  παραμένει για την ώρα αδιευκρίνιστος, αφού  οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποκρύπτουν σχολαστικά το εύρος συμμετοχών και ακινήτων που θα εισφερθούν στην επιλεγόμενη Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΠ), όπως θα ονομάζεται.
Το ότι δεν αποκαλύπτεται το εύρος των περιουσιακών στοιχείων που ξεπουλιούνται έναντι πινακίου φακής, έιναι αποδεικτικό του μεγέθους των κλοπιμαίων που βγήκαν στο σφυρί από την άθλια ΠΦΑ. Το βέβαιο είναι ότι δρόμοι, λιμάνια,αεροδρόμια,κτηματική και τουριστική περιουσία,  του δημοσίου, μαζί με εταιρείες όπως η ΔΕΗ κλπ.,  περνούν στην κατοχή του Υπερταμείου με συνοπτικές διαδικασίες.
Το Υπερταμείο αποκτά άμεσα 4 θυγατρικές: 
Την ΕΤΑΔ, που προικίζεται με όλα τα ακίνητα του Δημοσίου, το ΤΑΙΠΕΔ,  την Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ), στην οποία μεταβιβάζονται σταδιακά όλες οι συμμετοχές του Δημοσίου.
Η 4η θυγατρική είναι είναι το Ταμείο Χρημαπιστωτικής Σταθερότητας, του οποίου η εποπτεία παραμένει στα χέρια της ΕΚΤ. 
Ελπίζεται ότι οι υπέυθυνοι αυτής της κλοπής, δε θα προφτάσουν να επιβιαστούν στα ελικόπτερα της φυγής όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: